Kom naar het Fietsfestival op 12 juli in Edam-Volendam!

Woensdagmiddag 12 juli organiseren, Team Sportservice, Sport-Koepel en Club- en Buurthuiswerk, Veilig Verkeer Nederland en Doortrappen een Fietsfestival in Volendam! Speciaal voor leerlingen van de bovenbouw en hun opa’s en oma’s zijn er verschillende activiteiten. Ben jij er ook bij?

Programma
Op het Fietsfestival kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga samen op Fietsspeurtocht, laat je fiets checken door een fietsprofessional, bekijk de BMX demonstratie, versier je fiets bij de Artbike, of win een wedstrijd op de Airbike! Ook Veilig Verkeer Nederlands zal aanwezig zijn. Jullie kunnen plaatsnemen in een vrachtauto en zelf ervaren waar je wel en niet zichtbaar bent wat betreft de dode hoek. Ook wordt jullie behendigheid getest. Hoe goed kan je een scherpe bocht nemen, snel remmen, of een slalom trotseren? Deelnemers doen op hun eigen fiets mee aan het behendigheidsparcours.

Tijd over? Stel meteen je vragen aan de fietsspecialisten van Doortrappen en Bike Totaal Ton Koning en kom alles te weten over veilig fietsen. Natuurlijk staat het festival ook in het teken van gezelligheid. Want fietsen moet vooral leuk zijn en blijven!


Voor wie: Senioren (opa en oma) en leerlingen van groep 6, 7 en 8
Wanneer: woensdag 12 juli van 14.00 tot 17.00 uur
Waar: De Seinpaal (parkeerterrein) aan de Harlingenlaan 23 in Volendam

Aanmelden
Je hoeft je niet aan te melden voor het fietsfestival. Voor een paar van de activiteiten (clinics) wel. Dit kan tot en met 11 juli via https://kansrijkedamvolendam.nl/12-juli-fietsfestival/

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@cbwedamvolendam.nl.

Gerelateerde Berichten