Dans & Training Leeflang Koning

Uiteraard kunt u via het CBW ook danscursussen, in welke vorm dan ook, volgen. Dit kan bij ‘Dans & Training Leeflang Koning’. De dansschool is gespecialiseerd in dans en training en vormt al ruim 40 jaar het centrum voor bewegen met plezier!

Het ruime aanbod aan dansvormen sluit aan bij de vele mogelijkheden die dans en sport bieden als actieve vorm van vrijetijdsbesteding. Dit past natuurlijk prima in het huidige tijdsbeeld als ondersteuning van een gezonde leefstijl voor niet alleen kinderen en jeugd, maar ook voor volwassenen. Zowel jong als oud kunnen hier dus terecht voor alle mogelijke dansen in alle leeftijdscategorieën. Streetdance? Dansles? Krachttrainingen? Shape pilates? Conditietraining? U zegt het maar, alles is mogelijk.

Uiteraard, dat is nu eenmaal een voorwaarde in Volendam, staat ‘Dans en Training Leeflang Koning’ garant voor lessen op niveau. Alle dansvormen komen aan bod binnen de lessen en de verscheidenheid tijdens de kracht- en conditietrainingen is enorm. Er zijn liefst 20 gediplomeerde docenten, die allen specialisten zijn in hun vakgebied. Door voortdurend bijscholen blijven ze op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Betrokkenheid en persoonlijke begeleiding staan centraal in de visie van Inge Leeflang en Susan Koning. Haar team investeert dan ook graag in een duurzame relatie met de deelnemers. Naast de activiteiten op het gebied van dans en training verzorgen zij ook modeshows, demonstraties en andere voorstellingen voor jong en oud! Ieder jaar organiseren zij b.v. voor de kinderen een dansmarathon, met liefst anderhalf uur Streetdance, Aerobics, Zumba en een einddans. Dus: kom eens langs!